Live

Mesajul surorii lui Kim Kardashian care a scăzut semnificativ acțiunile Snapchat la bursă

Data publicării:
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Un singur tweet al vedetei americane de reality-show Kylie Jenner despre Snapchat a fost suficient pentru ca acţiunile acestei aplicaţii de masagerie instant să scadă semnificativ la bursă, informează DPA.

FOTO; Shutterstock

„Deeeci mai e cineva care nu mai deschide Snapchat? Sau sunt doar eu ... ugh asta este trist”, a scris pe Twitter Jenner, sora vitregă a lui Kim Kardashian, potrivit Agerpres.

Wall Street a intrat în panică după mesajul „Reginei Snapchat-ului” - aşa cum era poreclită până acum vedeta - iar acţiunile aplicaţiei de mesagerie au înregistrat la un moment dat o scădere de aproape 8% - în valoare totală de circa 1,7 miliarde de dolari. Compania, listată la bursă anul trecut, a închis cu o scădere de 6%.

Ulterior, Jenner, cu 24,5 de milioane de fani pe Twitter, a postat un nou mesaj, mai împăciuitor: „încă te iubesc Snap ... prima mea dragoste”.

Comentariul vedetei survine în contextul în care noul design al aplicaţiei, care distinge între conversaţii cu prietenii şi căutarea şi vizionarea de conţinut, a nemulţumit mulţi utilizatori.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Anamaria Prodan a spus de față cu Roland Gavril ce se va întâmpla dacă boxerul o va înșela! ”Toți sunt șmecheri”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

CNCD acuză Ministerul Educaţiei de discriminare pentru propunerea privind acordarea burselor doar elevilor din învăţământul de stat

Acțiunile Gabriel Resources s-au prăbușit la 5 cenți. Compania spune că nu are bani să plătească despăgubiri României

Cum au crescut acțiunile companiei Gabriel Resources de la începutul lunii februarie

Nvidia a devenit a 3-a cea mai valoroasă companie listată la bursă din lume. Producătorul de cipuri a depășit gigantul petrolier Aramco

Partenerii noștri