Live

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Solista este oficial miliardară

Data publicării:
Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Foto: Profimedia Images

Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor, devenind astfel cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, potrivit Forbes. Artista în vârstă de 33 de ani a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică, scrie BBC.

Rihanna a devenit acum cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari).

Cea mai mare parte a averii sale (1,4 miliarde dolari) a fost dobândită din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deține 50% din companie.

Artista și-a lansat propriul brand de produse cosmetice în anul 2017, din dorința de a face „femeile de pretutindeni să se simtă incluse”. Patru ani mai târziu, compania i-a oferit unul dintre cele mai exclusiviste titluri.

Celelalte 3 miliarde ale artistei provin din compania sa de lenjerie intimă, care are o valoare estimată la 270 de milioane de dolari, și din cariera sa muzicală.

Cealaltă jumătate a brandului de cosmetice este deținută de conglomeratul Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), condus de Bernard Arnault, care ocupă poziția a doua în topul celor mai bogați oameni din lume, după fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Forbes: Oligarhii ruşi s-au îmbogăţit anul trecut cu 72 de miliarde de dolari

Onorariu uriaș pentru Rihanna la petrecerea din India unde s-au adunat bogații lumii. Ar fi vorba de până la 9 milioane de dolari

Petrecere extravagantă înainte de nunta fiului celui mai bogat om din India. Rihanna, Bill Gates și Mark Zuckerberg, printre invitați

Cabană de lux, plajă în Caraibe, rezervație în Africa. Bogații lumii plătesc chiar și 40.000 de dolari pentru o noapte de Crăciun

Partenerii noștri