Live

BASCHET. CSM CSU Oradea, la un pas de semifinalele Ligii Naţionale, după victoria de la Piteşti

Data actualizării: Data publicării:

Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea s-au apropiat de semifinalele Ligii Naţionale după a doua victorie în trei meciuri cu BCMU Piteşti. Oaspeţii au controlat debutul de meci şi au condus cu 11-0 după trei minute.

Partida s-a echilibrat rapid, iar piteştenii au avut şansa de a încheia primul sfert în avantaj. N-a fost de acord Martin Zeno, care a înscris de la centrul terenului chiar în ultima secundă.

Zeno şi Ţîbîrnă i-au ajutat pe orădeni să se desprindă până la pauza mare. Americanul a încheiat meciul cu 18 puncte, trei recuperări şi o pasă decisivă, iar CSM CSU Oradea s-a impus cu 83-70.

Echipa pregătită de Cristian Achim poate obţine calificarea în semifinale în meciul al patrulea, care se va juca tot la Piteşti. Partida va fi în direct la Digi Sport 4, vineri, de la ora 20.

preluare digisport.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

Actorul Darko Peric, "Helsinki" din La Casa de Papel, despre "jaful" de la meciul Real Madrid-Almeria: "Pe mine nu m-au chemat"

Cu cât a fost vândut la o licitație un tricou purtat de Michael Jordan când juca în echipa de baschet „Dream Team” a SUA

Antrenorul unui echipe de baschet de juniori din Galați a murit după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci U16

Partenerii noștri