Live

BASCHET. CSM Oradea vrea revanşa în faţa Timişoarei

Data actualizării: Data publicării:

Cu un parcurs fără greşeală în ultimele şase etape de campionat, CSM CSU Oradea va forţa victoria în această seară, pe terenul Timişoarei. Este o dispută care va pune faţă în faţă două din performerele rundei trecute.

Oradea s-a impus în faţa celor de la U BT Cluj-Napoca, în vreme ce bănăţenii au răpus Steaua, în deplasare.

„Timişoara ne-a bătut aici, zic eu, de o manieră clară, într-un meci în care au marcat incredibil. Noi avem ca obiectiv să scădem cât mai mult procentajele lor", a precizat Cristian Achim, antrenor CSM CSU Oradea.

Miza partidei care contează pentru etapa cu numărul 19 o reprezintă urcarea pe podiumul clasamentului. Orădenii mizează pe o apărare perfectă în faţa unei echipe ce se laudă cu o ofensivă redutabilă.

„Va trebui să facem o apărare cu nivel de intensitate extrem de ridicată astfel încât să scădem cât putem de mult procentajele din care ei marcă. Sigur că vor marca pentru că este o echipă cu o calitate excepţională ofensivă, însă obiectivul nostru va fi să limităm", a declarat Cristian Achim.

Întâlnirea care va începe la ora 17:45 este găzduită de Sala „Constantin Jude" din Timişoara şi va fi transmisă în direct pe Digisport 4.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Şoferul unui autobuz de transport în comun din Timișoara, operat de urgență după ce a fost lovit de un pasager

Un pui de cățel a călătorit 100 de kilometri sub capota unei mașini din Timișoara. Șoferul l-a găsit pitit în zona motorului

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

Încep procedurile pentru construirea Institutului Regional de Oncologie din Timişoara. Ciolacu: „Timișul merită investiții”

Partenerii noștri