Live

Doliu în presa bihoreană | A murit jurnalistul Andrei Şandor. Avea doar 42 de ani

Data actualizării: Data publicării:
foto: Facebook

Unul dintre cei mai experimentaţi jurnalişti bihoreni s-a stins din viaţă în această după-amiază. Andrei Şandor avea doar 42 de ani şi era redactorul-şef al publicaţiei online bihorstiri.ro.

Potrivit ebihoreanul, lui Andrei i s-a făcut rău pe stradă în cursul după-amiezii de sâmbătă. A cerut intervenţia unui echipaj al Ambulanţei, dar a refuzat transportul şi internarea la spital. Peste câteva zeci de minute i s-a făcut rău din nou, dar echipajul de Terapie Intensivă al SMURD nu a mai putut să îl salveze.

Andrei Şandor a intrat în presă în 1995, când a început să realizeze emisiuni la Radio Sonvest Oradea. A fost, pe rând, moderator, reporter şi redactor-şef al postului până în 2004. Timp de un an, între 1996 şi 1997, a realizat o emisiune la Radio Bocage din Moulins, Franţa.

Jurnalistul a lucrat ca editorialist al cotidianului Jurnal Bihorean, ca redactor-şef al publicaţiei online contrastonline.ro şi apoi pentru portalul bihorştiri.ro.

Andrei Şandor era tatăl unui adolescent de 14 ani.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat și-a transformat tatăl mort într-un chatbot. Clonele digitale care imită morții, o industrie de sute de miliarde de euro

UE va sancționa presa rusă. Moscova e furioasă și amenință: „Vom reacţiona foarte dureros împotriva occidentalilor”

Jurnalism vs activism. „Peisajul mass-media s-a schimbat dramatic. Etica ne cere să ne controlăm opiniile în activitatea profesională”

Un jurnalist rus care realiza videoclipuri pentru echipa lui Navalnîi a fost arestat pentru „extremism”

Partenerii noștri