Live

ÎNOT. Crişul Oradea, pe podium la Viena

Data actualizării: Data publicării:

Pe val în competiţiile de nataţie din Europa au fost şi mai tinerii înotători de la clubul Crişul Oradea. Săptămâna trecută, delegaţia condusă de Remus Oros a reuşit să se facă remarcată într-o întrecere care a avut loc la Viena.

Din totalul de 638 de participanți de la 100 de cluburi din Europa, orădenii au obţinut de 26 de medalii. Multiplul campion naţional Ştefan Duca a urcat în şase rânduri pe podium și a obținut aurul în probele de 50 şi 100 metri fluture.

Tot şase medalii a strâns Dominik Takacs, dintre care aur la 50 de metri liber, 50 şi 100 de metri fluture. Cu cinci medalii, din care două de aur, s-au întors şi Milan Takacs şi Anastasia Bako.

Evoluţii bune au avut Samuilă Iris şi Varga Dominik, ambii cu câte două clasări pe podium.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Misteriosul tablou al lui Klimt, dispărut timp de 100 de ani, va fi scos la licitație pentru o sumă uriașă: „E un eveniment istoric”

Cât de adânc s-au infiltrat spionii Rusiei în Austria. Rușii au pus mâna pe cel mai avansat aparat criptografic al Occidentului

FT: Cine e austriacul care a spionat pentru Moscova în Europa. A pus întreaga bază de date Schengen la dispoziția rușilor

România în Schengen. Prima cursă aeriană fără controlul la frontieră în București a fost din Austria. „Este ușor ironic”

Partenerii noștri