Live

Un marocan înarmat cu un cuțit a amenințat că se aruncă în gol. Polițiștii l-au imobilizat după trei ore de negocieri

Data actualizării: Data publicării:
foto: presasm.ro

Un cetățean marocan care amenința că se aruncă în gol de la etajul al patrulea al unui bloc din Satu Mare a fost oprit la timp de intervenția polițiștilor. Deși bărbatul avea un cuțit în mână, oamenii legii au reușit să-l dezarmeze și să-l imobilizeze.

Potrivit presei locale, incidentul s-a petrecut luni seara. După o ceartă cu soția, cetățeanul marocan s-a urcat pe pervazul unei ferestre și a amenințat că se aruncă în gol. Chemați de vecini, polițiștii au negociat mai bine de trei ore cu bărbatul care avea și un cuțit în mână.

Oamenii legii au profitat de o clipă de neatenție a marocanului și, ajutați de cumnatul marocanului, au reușit să-i ia cuțitul și să-l încătușeze.

Editor web: Adrian Laboș

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Dramă la Spitalul din Târgovişte. Un tânăr de 22 de ani s-a sinucis aruncându-se de la etaj, în timp ce familia era în vizită în salon

Delegația Hamas a părăsit Egiptul după două zile de negocieri pentru un armistițiu în Gaza: „Mingea este în terenul ocupaţiei”

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc din Ploieşti

Hamas a anunțat că ultimele negocieri pentru un armistițiu în Gaza s-au încheiat. Israelul avertizează că urmează o operațiune în Rafah

Partenerii noștri