Live

ANM a lansat o informare de ger, valabilă din această noapte. Temperaturile maxime vor fi negative în următoarele zile

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ger, valabilă până la începutul săptămânii viitoare în întreaga ţară.

Conform prognozei, în intervalul 16 ianuarie, ora 2:00 - 20 ianuarie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor va fi ger, la început în nord-vest, nord-est şi centru, apoi şi în celelalte regiuni.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade şi se vor încadra, în general, între -18 şi -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intra-montane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade.

În acelaşi timp, maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade. Local se va semnala gheţuş.

Prognoză specială pentru București

În intervalul 16 ianuarie, ora 02:00 și 20 ianuarie, ora 10, vremea în București va fi deosebit de rece, geroasă pe parcursul nopților și al dimineților.

Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -12 și -8 grade, mai coborâte în zona preorășenească, sub -14 grade.

Maximele diurne vor fi negative pe tot parcursul intervalului și vor fi cuprinse, în general, între -4 și -2 grade. Local se va semnala ghețuș.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii în jumătate din țară. HARTA județelor afectate

Cod galben de ninsori. Meteorologii anunță că vremea se schimbă radical și se va depune strat consistent de zăpadă în unele zone

Urmează două zile cu ploi și ninsori. La munte se va depune strat de zăpadă

Un nou ciclon aduce în România lapoviță, ninsori și vreme rece. În unele zone nu vor fi mai mult de 1-2 grade

Partenerii noștri