Live

Foto Avarii pe aeroportul Otopeni, în urma furtunii din București. Bucăți desprinse din terminalul „Plecări”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Aeronews

Furtuna de duminică seara din București a produs avarii pe aeroportul OTP: o aeronavă Boeing 737 TAROM a fost lovită de o scară AeroKraft, iar vântul puternic a desprins bucăți din terminalul „Plecări”, scrie Aeronews, care publică și câteva fotografii. Potrivit aceleiași surse, se pare că și gardul perimetral de la DN1 a fost avariat. 

Canalizarea a fost învinsă în multe cartiere ale Capitalei. A plouat cu găleata şi străzile s-au transformat în adevărate lacuri. Vântul a completat tabloul unei seri vijelioase.

Şase maşini au fost avariate şi cel puţin 25 de copaci s-au rupt sub rafalele violente. Circulaţia maşinilor a fost restricţionată în unele zone, din cauza arborilor căzuţi pe străzi.

Editor: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu: Extinderea şi modernizarea Aeroportului Otopeni, printre obiectivele parteneriatului comercial cu Emiratele Arabe Unite

România în Air Schengen și Schengen maritim. Ce se schimbă de duminică la controalele în aeroporturi

Capacitatea de control la punctele de frontieră din aeroportul Henri Coandă este limitată până duminică, când intrăm în Air Schengen

Femeie prinsă cu 19 kg de bijuterii ascunse în bagajul de mână pe Aeroportul Otopeni. „S-a deplasat spre ieşire pe culoarul verde”

Partenerii noștri