Live

Video Bătaie cu săbii într-un supermarket din Baia Mare, între două clanuri interlope. Au intervenit Poliţia, Jandarmii şi Armata

Data publicării:
Foto: Facebook/Poliţia Română

Trupele de intervenţie ale poliţiei, jandarmeriei şi armatei au intervenit, marţi seara, la un supermarket din municipiul Baia Mare, unde izbucnise o bătaie cu săbii şi cuţite între două clanuri interlope locale, informează Agerpres.

Bătaia între ce două clanuri de romi a izbucnit, conform Agerpres, în parcarea magazinului, după care o parte dintre persoane au fugit în magazin, majoritatea având săbii şi cuţite.

În continuare se desfăşoară verificări pentru a se stabili toate împrejurările în care s-au comis faptele semnalate, urmând a fi dispuse măsurile legale, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Conform unor surse poliţieneşti, au loc percheziţii domiciliare la mai multe adrese din municipiul Baia Mare, la persoane posibil implicate în scandal.

Încă din cursul zilei, aceste persoane s-au ameninţat pe Facebook, iar seara şi-au dat întâlnire în faţa unui supermarket.

Persoanele participante la violenţa stradală sunt suspecte a fi implicate în traficul de persoane pentru practicarea prostituţiei şi contrabanda cu ţigări, unele dintre aceste întorcându-se recent acasă din străinătate.

Editor web: Mihnea Lazăr

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Capcanele în care cad românii care fac cumpărături online. Avertismentul Poliției Române

Val de fraude pe internet. Avertismentul Poliției Române: Au apărut „pachete infracţionale” online. Datele noastre sunt marfă pe net

Patru infractori urmăriți la nivel internațional au fost aduși înapoi în România, după ce aceștia au fugit în alte țări europene

Poliția Română avertizează asupra escrocheriilor online: „Țeapă! Fii deștept!”

Partenerii noștri