Live

Cum decurge operațiunea de capturare a ursului din Alba Iulia: în capcană au căzut până acum doar doi câini

Data publicării:
Foto: Alba24.ro

Operațiunea de capturare a ursului care terorizează de câteva zile un cartier de la periferia orașului Alba Iulia nu decurge așa cum se așteptau autoritățile. În zonă a fost montată o cușcă specială, cu momeală, dar hrana i-a atras doar pe câinii maidanezi, în timp ce ursul a atentat la un porc dintr-o gospodărie.

Citește și: Focuri de armă în Alba, după un urs care a omorât un porc și un câine

Potrivit Alba24.ro, capcana a fost activată de două ori în cursul zilei de marți și de fiecare dată în cușcă a ajuns câte un câine. Reprezentantul ONG-ului care a preluat operaținea de capturare a ursului a spus că aceasta tinde să devină o misiune imposibilă din cauza câinilor vagabonzi, dar și a oamenilor care merg frecvent prin locul în care se află capcana.

Un urs care a apărut la marginea orașului Alba Iulia a fost filmat în timp ce se plimba, în timpul nopții de marți spre miercuri, pe stradă. Animalul a ucis un câine și un porc dintr-o gospodărie, iar oamenii au alertat autoritățile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Locuitorii cartierului albaiulian Pâclișa au intrat în panică, în timpul nopții de marți spre miercuri, după ce ursul care a apărut de mai bine de o săptămână în pădurea din apropiere a intrat în zona locuită, în căutare de hrană.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri