Live

Drum județean din Prahova surpat din cauza ploilor abundente. Marginea șoselei s-a prăbușit pe o lungime de 12 metri

Data publicării:
Un drum județean din Prahova s-a surpat, din cauza unei alunecări de teren. FOTO Facebook Consiliul Județean Prahova

Un drum județean din Prahova s-a surpat, din cauza unei alunecări de teren.  Marginea șoselei s-a prăbușit pe o lungime de 12 metri.

Circulaţia între localităţile Zâmbroaia şi Predeal Sărari se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, informează Consiliul Judeţean Prahova.

Luni urmează să fie montate parapete, care să delimiteze sona surpată. Reparațiile vor începe atunci când vremea o va permite.

Totodată, centrul Infotrafic din IGPR informează că luni dimineața sunt restricții pe două drumuri naționale: DN 13E, în județul Covasna, unde nivelul râului Negru a crescut periculos, și pe DN 11, unde șoseaua s-a surpat pe o lungime de 100 de metri.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 13E, la kilometrul 39+769 de metri, în localitatea Reci, județul Covasna, nivelul râului Negru a ajuns la suprastructura podului, astfel că traficul autovehiculelor peste 3,5 tone este restricționat.

Se poate circula pe următoarea rută ocolitoare: intersecția DN 11 cu DN 13 (sensul giratoriu Reci) – DN 11 Moacșa – DJ 121A Let – intersecția DJ 121A/DN 13E (km. 47+150 de metri).

De asemenea, pe DN11 Bacău-Onești, la kilometrul 168+232 metri, în afara comunei Măgura, județul Bacău, pe o suprafață de aproximativ 100 metri s-a surpat terasamentul și a apărut o diferență de nivel a carosabilului. În zonă, se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare.

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Patru morminte din Epoca Bronzului, descoperite pe un câmp din Prahova. Zona era recunoscută drept un adevărat "câmp al morților"

Se schimbă vremea în București. ANM anunță ploi și temperaturi minime de 7 grade

Incendiu puternic la o hală din Prahova. Au fost emise mesaje RO-ALERT

Ploi și lapoviță. De miercuri vremea se răcește brusc, vor fi cel mult 4 grade Celsius noaptea în unele zone

Partenerii noștri