Live

Anisie, apel către elevi, părinţi şi profesori: Să nu apară stigmatizarea persoanei. Dacă revine la cursuri înseamnă că e sănătos

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a făcut un apel, miercuri seara, la elevi, părinţi şi profesori să nu stigmatizeze o persoană care s-a îmbolnăvit de coronavirus.

"Aş vrea să fac un apel - dacă cumva se întâmplă să existe un caz de îmbolnăvire, aş face apel către părinţi, către profesori, către elevi să nu apară acea stigmatizare a persoanei care s-a îmbolnăvit. Nimeni nu îşi doreşte să se îmbolnăvească, nimeni nu îşi doreşte acest lucru. S-a întâmplat, prin urmare, dacă revine la cursuri, revine pentru că este sănătos", a declarat Anisie, la postul public de televiziune.

Mesajul ministrului Educaţiei pentru elevi în contextul începerii noului an şcolar este "să păşească cu încredere către unitatea de învăţământ, să vină în spaţiul şcolii la cursuri".

"Dar, în acelaşi timp, fac un apel către toată lumea să respecte cu stricteţe normele de combatere a îmbolnăvirilor. Este important să fim educaţi, este important să rămânem sănătoşi", a precizat ministrul Educaţiei, la TVR.

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Gaz periculos depistat în școli și grădinițe din 16 județe. E considerat unul dintre factorii de risc pentru cancerul pulmonar

"Eu am venit cu prezența". Elevii care repetă simularea examenelor naționale după notele dezastruoase luate speră "la un 5 cel mult"

Scandal la un liceu renumit din București. Un profesor le-a dat elevilor un test pe care nici măcar el nu l-a putut rezolva

Elevii din Polonia au scăpat de temele obligatorii: „Sunt mulţumită, pentru că nu-mi plăceau prea tare temele”

Partenerii noștri