Live

FOTO. Accident grav în Prahova: Un tată și fiul său au murit după ce au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni

Data actualizării: Data publicării:
Accident grav în Prahova: Un tată și fiul său au murit după ce au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. Foto: Infotrafic Prahova

Doi pietoni, tată şi fiu, au fost accidentaţi mortal, marţi seară, în timp ce traversau DN 1B, în comuna prahoveană Bucov, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Potrivit sursei citate, cele două victime, în vârstă de 18, respectiv 43 de ani, au fost accidentate de un şofer de 19 ani.

Surse de la faţa locului au precizat că victimele se aflau pe trecerea de pietoni în momentul în care au fost lovite de un autoturism, potrivit Agerpres.

Echipajele medicale sosite la faţa locului au executat manevre de resuscitare, însă cei doi bărbaţi nu au răspuns, fiind declarat decesul acestora. „Nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarați decedați de către echipajele medicale”, a transmis ISU.

În zonă circulația a fost îngreunată și s-a desfășurat alternativ.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un copil de 7 ani din Sibiu a murit, după ce a fost prins sub o remorcă. Se agățase de benă, s-a dezechilibrat și a căzut

Explozie puternică într-un bloc din Germania. Trei oameni au murit, iar alți 16 au fost răniți

Patru morminte din Epoca Bronzului, descoperite pe un câmp din Prahova. Zona era recunoscută drept un adevărat "câmp al morților"

VIDEO. Tânără de 17 ani, decedată în urma unui accident rutier. Șoferul vinovat avea permisul de doar 4 zile

Partenerii noștri