Live

Alertă antitero pe Aeroportul Otopeni

Data publicării:

A fost stare de alertă, vineri dimineață, pe Aeroportul Otopeni, după ce Brigada Antitero a SRI a verificat un automobil suspect. În urma cercetărilor, alerta s-a dovedit a fi falsă, potrivit informațiilor Digi24.

 

Brigada Antitero a SRI a verificat un automobil suspect, care a staționat în zona Plecări mai mult decât era normal, adică 30 de minute, iar șoferul nu a fost găsit.

„Un autovehicul suspect a fost semnalat parcat într-o zonă nepermisă din proximitatea terminalului de plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă. S-a intrat în procedura uzuală pentru astfel de cazuri, autovehiculul a fost verificat din punct de vedere pirotehnic. Nu a fost semnalat vreun dispozitiv suspect. Ulterior, situația a fost preluată de Poliția Transporturi din cadrul aeroportului”, a transmis SRI, potrivit Știrile PRO TV.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu: Extinderea şi modernizarea Aeroportului Otopeni, printre obiectivele parteneriatului comercial cu Emiratele Arabe Unite

Primele imagini cu craterul format de presupusa dronă militară prăbușită pe Insula Mare a Brăilei

România în Air Schengen și Schengen maritim. Ce se schimbă de duminică la controalele în aeroporturi

Capacitatea de control la punctele de frontieră din aeroportul Henri Coandă este limitată până duminică, când intrăm în Air Schengen

Partenerii noștri