Live

Unde a fost găsită fata de 13 ani, din Alba, dispărută acasă de două zile

Data actualizării: Data publicării:
Barsony Mioara Roxana, fata de 13 ani, din Alba, dispărută de acasă

Fetița de 13 ani din Balomiru de Câmp, județul Alba, care a dispărut de acasă de două zile, fiind căutată de polițiști, după ce mama ei a povestit că fata nu s-a mai întors acasă, a fost găsită joi, în gara din Simeria, județul Hunedoara. Polițiștii verifică dacă a fost victima unei infracțiuni.

Fetița de 13 ani, din Balomiru de Câmp, județul Alba, care a dispărut de acasă de două zile, a fost găsită, joi, în gara din Simeria.

Politiștii vor verifica dacă, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, a fost victima vreunei infracțiuni”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliția Alba, mama unei fete de 13 ani a anunțat polițiștii că fiica ei a plecat de acasă, din Balomiru de Câmp, încă de marți, și nu a mai revenit.

În dimineața zilei de 8 august 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către o femeie din Balomiru de Câmp, comuna Șibot, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 august 2019, fiica sa Barsony Mioara Roxana, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit”, a transmis Poliția Alba.

Fata a fost dată în urmărire la nivel național.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A fost găsită fata de 13 ani din Cluj care a plecat joi de acasă și nu a mai revenit. Poliţia face cercetări

Poliţia cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei fete de 13 ani din Cluj care a plecat de acasă de joi

Dispariția alarmantă a fiicei de 16 ani a unui miliardar american. Ce se știe despre Mint și de ce este îngrijorată familia ei

Fata de 13 ani din Cluj dată dispărută după ce nu a ajuns acasă de la şcoală s-a întors la domiciliu

Partenerii noștri