Live

Avion Blue Air, aterizare de urgență în Slovacia

Data actualizării: Data publicării:

Emoţii teribile pentru pasagerii unui avion Blue Air care plecase de la Cluj la Dublin. Aeronava a aterizat de urgenţă în Slovacia, la Bratislava. La o oră de la decolare, pe bordul aeronavei s-au aprins senzorii care indicau depresurizarea cabinei.

„Aeronava tip Boeing 737-800 ce opera zborul 0B3755, pe ruta Cluj - Dublin, a decolat conform orarului de zbor la ora 10.10 (ora României), iar după aproximativ o oră de zbor comandantul a solicitat aterizarea pe cel mai apropiat aeroport, pentru efectuarea de verificări suplimentare. Astfel, în jurul orei 11.40, aeronava a aterizat în condiţii normale pe Aeroportul Bratislava (Slovacia)”, a anunţat, miercuri, compania Blue Air, într-un comunicat de presă. 

Potrivit documentului, decizia comandatului a fost luată ca măsură de precauţie, în urma activării unor senzori la bordul avionului YR-BMP, care au indicat o posibilă depresurizare a cabinei.

„Echipajul a informat pasagerii cu privire la această situaţie şi au activat măştile de oxigen conform procedurilor standard. Aceştia au fost cooperanţi cu personalul navigant. La această oră, compania Blue Air pregăteşte o altă aeronavă cu echipaj care să preia pasagerii şi să-i transporte către destinaţia lor. De asemenea, compania le asigură asistenţă şi refreshments (mâncare şi băuturi)”, se mai arată în document. 

Potrivit companiei, „situaţia nu a pus în niciun moment în pericol securitatea pasagerilor sau a echipajului”, aeronava urmând a fi supusă verificărilor tehnice.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Slovacia condusă de pro-rusul Fico îi oferă protecție unui propagandist al Rusiei, fugar din Cehia

Un avion F-16 s-a prăbuşit într-un parc naţional din SUA, aproape de locul în care s-a desfășurat primul test al bombei atomice

O femeie de 101 ani este confundată cu un bebeluș de fiecare dată când zboară cu avionul

SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata

Partenerii noștri