Live

Bancomat aruncat în aer la Constanţa. Autorii jafului nu au fost încă găsiţi

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: WhatsApp

Mai multe persoane au provocat o explozie la un bancomat din Constanţa, de unde au furat o sumă de bani şi apoi au fugit cu o maşină.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, în noaptea noaptea de marţi spre miercuri, că la un bancomat din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Lumina a avut loc o explozie.

Din primele verificări efectuate a reieşit că persoane cu identitate necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, reuşind să fugă de la faţa locului cu un autoturism.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere, furt şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

"Poliţiştii au instituit filtre şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate", au menţionat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Doi polițiști încearcă să-și scoată mașina împotmolită pe plajă. Ce metode au folosit ca să nu-și ude pantofii

Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare organizată noaptea, în Hunedoara. Polițiștii au fost anunțați chiar de tatăl celui care a tras

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Partenerii noștri