Live

Bărbatul urmărit ca-n filme de poliție prin Craiova a fost prins

Data publicării:

Bărbatul care a alertat vineri tot oraşul Craiova a fost prins. Scăpat de poliţişti după o urmărire ca-n filme pe străzile oraşului, el a fost prins şi audiat în cele din urmă. În trecut, individul fusese condamnat pentru trafic de migranţi. Acum i s-a întocmit dosar penal pentru că s-a urcat la volan și a condus fără permis.

- Aţi auzit că s-a tras?
- Am auzit. Dar până când ...dar se întâmplase când se întâmplase, povestește un martor ocular.
- V-aţi speriat când aţi auzit împuşcăturile?
- Dar nu ştiam parcă erau petarde. După animale, după păsări, ceva ...

Incidentul s-a petrecut în doar câteva minute, spun martorii, care au crezut că sunt spectatori la o scenă dintr-un film. În jurul prânzului un echipaj de poliţie care patrula pe un bulevard din Craiova a observat la volanul unei maşiuni o mai veche cunoştinţă: un bărbat fără permis. Agenţii i-au făcut semn să oprească, moment în care individul a accelerat.

„Am înţeles că nu a oprit la semnalul poliţiei pe bulevard. Şi că avea viteză. Şi l-au urmărit. Am înţeles că se ascunde prin aceste grădini. Nu ştiu dacă se ascunde, dar nu l-au găsit”, a declarat un martor ocular.

Cu poliţia pe urmele sale, bărbatul a intrat pe o alee unde îl aştepta o altă maşină. Poliţiştii l-au somat şi apoi au tras mai multe focuri de armă. I-au pierdut însă urma.

„Întrucât conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, au fost executate mai multe focuri de armă, atât de avertisment, cât şi asupra autoturismului respectiv. Ulterior şoferul a abandonat autoturismul şi s-a urcat într-o altă maşină”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Bărbatul căutat a fost prins şi audiat. I-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis. Acesta fusese arestat şi în 2013 de către DIICOT pentru de trafic de migranţi. Autorităţile americane au avut dovezi că a dus la cerşit în America 600 de oameni.

A fost condamnat la un an de închisoare. Anul acesta, în ianuarie, bărbatul a rămas fără permis în Craiova pentru neacordare de prioritate. La câteva săptămâni a fost prins din nou la volan şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Șofer filmat pe contrasens pe autostrada Sibiu-Cluj. Reacția celor care au surprins imaginile (VIDEO)

Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare organizată noaptea, în Hunedoara. Polițiștii au fost anunțați chiar de tatăl celui care a tras

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Partenerii noștri