Live

Ce a pățit un bărbat care a înjurat și amenințat polițiștii pe Facebook

Data publicării:
FOTO: Facebook Politia Romana

Un bărbat care a postat mai multe filmulețe pe Facebook în care își arată disprețul față de polițiști, după ce a fost prins fără declarație pe proprie răspundere, a fost ridicat de la domiciliu după o intervenție a mascaților. El va fi cercetat pentru ultraj.

Totul a început în 7 aprilie, când bărbatul a ieșit din casă pentru a-și cumpăra țigări de la o stație Peco. În timpul controlului pentru respectarea măsurilor de restricție, el nu a prezentat polițiștilor declarația pe propria răspundere și i-ar fi îndemnat ironic să îl amendeze, potrivit bzi.ro.

A fost amendat contravențional, iar el, nervos fiind, s-a urcat la volan și a demarat în viteză, fără să mai respecte semnele de circulație.

Ajuns acasă, a postat pe Facebook mai multe filmulețe în care îi amenință pe polițiști și a îndemnat la violențe contra acestora.

Sub coordonarea procurorului de caz, a fost demarată o anchetă, iar mascații din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) au descins în forță în locuința lui.

El va fi cercetat pentru ultraj.

Redactare G.M.

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Olt și-a înjunghiat mortal soția pe o stradă din Olt. La audieri a motivat că era gelos

Herbert Kickl, liderul extremei drepte din Austria, este anchetat pentru corupţie

Un şofer, posibil drogat, a ameninţat un altul cu un cuţit, după o şicanare în trafic în Mamaia

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

Partenerii noștri