Live

Cisternă lovită de un tren, în Portul Constanţa. Conducătorul locomotivei a fost rănit

Data publicării:

O cisternă cu motorină a fost lovită de un tren, vineri după-amiază, în Portul Constanţa, iar conducătorul locomotivei a fost rănit, după ce a sărit, înainte de impact, el suferind un traumatism la un picior. În urma impactului, cisterna s-a răsturnat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, vineri după-amiază a avut loc un accident rutier în dana 102 a Portului Constanţa.

Şoferul unei autocisterne încărcate cu motorină nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată, moment în care a fost acroşat de locomotiva unei garnituri de tren. În urma impactului, cisterna s-a răsturnat şi s-au înregistrat scurgeri minore de combustibil.

La faţa locului au intervenit şi pompierii de la Detaşamentul Port.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, în accident a fost rănit manevrantul locomotivei, care a sărit înainte de producerea impactului. El a suferit un traumatism la picior.

Sursa: News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sute de trenuri şi gări din toată țara, verificate de poliţiştii de la Transporturi. Au fost date amenzi de peste 70.000 de lei

VIDEO Un tren a fost răsturnat de tornadă în nordul Italiei

Un bărbat din Brașov a fost reținut, după ce a provocat un accident rutier. Victima din cealaltă mașină era chiar fiul său

16 morți după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie adâncă de o sută de metri, în Peru

Partenerii noștri