Live

Dan Barna, Dacian Cioloș și Raluca Turcan au alergat pentru proiecte sociale, la Maratonul Sibiului

Data publicării:

Liderii Alianței 2020 USR-Plus, Dacian Cioloș și Dan Barna, precum și prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, au alergat, sâmbătă, la Maratonul Internațional al Sibiului, alături de peste 5.600 de persoane, pentru a susține 40 de proiecte ale comunității locale.

„E extraordinar pentru orice om care își iubește comunitatea să participe la acest eveniment. M-am antrenat în campanie pentru evenimentul acesta, dar eu fac și sport”, a spus Raluca Turcan, care a alergat pentru a susține achiziționarea unui ecograf performant pentru Secția de Neonatologie a Spitalului de Urgență Sibiu, cu ajutorul căruia copiii născuți prematur să primească șansa la o viață normală, potrivit Mediafax.

La rândul său, președintele USR, Dan Barna, a alergat pentru a susține cauza Palatului Copiilor din Sibiu, un loc drag lui, care îi aduce aminte de copilărie.

„Am alergat pentru Palatul Copiilor din Sibiu, pentru mine acela e un loc magic. În copilăria mea am fost la cercurile de la Palatul Copiilor, la cerc foto, cerc de ceramică. Cursa a fost excelentă. Am terminat în 40 și ceva de minute”, a spus Barna.

Colegul său de Alinață, Dacian Cioloș, a alergat pentru „Căsuța de pe Munte”, un proiect de renovare a unei cabane de pe munte, de lângă Sibiu, pentru ca cei mici să poată merge acolo în drumeție.

„Eu sunt un împătimit al muntelui și mă bucur să îmi aduc o contribuție la renovarea acestei cabane. Cred că este foarte important să obișnuim tinerii, copiii, să se bucure de natură”, a spus Dacian Cioloș, care a participat și el, pentru prima dată, la Maratonul Internațional al Sibiului.

Aproape 5.600 de alergători, profesioniști și amatori, adulți și copii, participă, sâmbătă, la cea de-a opta ediție a Maratonului Internațional Sibiu și susțin 40 de cauze din comunitatea locală.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ministerul Culturii finanțează cu 80 de milioane de lei restaurarea caselor memoriale din România

Dan Barna spune că PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD

Raluca Turcan: Avem datorii de zeci de milioane de euro către firme de producţie de film din străinătate

Turcan îi răspunde Zaharovei: Propaganda statelor agresoare nu își are locul în instituțiile publice de cultură

Partenerii noștri