Live

Efectele recursului compensatoriu: Un violator eliberat mai repede a agresat din nou

Data actualizării: Data publicării:

Controversatele prevederi ale legii care scoate infractorii mai devreme din penitenciar au efecte teribile. Un bărbat a agresat o fetiţă de 13 ani în scara unui bloc din Bucureşti. Vorbim despre un individ care fusese condamnat anterior pentru viol, dar care a fost eliberat în octombrie anul trecut, chiar în prima zi în care a intrat în vigoare legea recursului în compensatoriu. Avea interdicţie să pună piciorul în Capitală.

Camerele de supraveghere au avut un rol foarte important în identificarea și prinderea agresorului. Totul s-a întâmplat într-o scară de bloc din Sectorul 2 al Capitalei.

Fetița în vârstă de 13 ani venise să își viziteze bunicii, însă nu a mai apucat să urce până la etajul 9 pentru că bărbatul în vârstă de 41 de ani a agresat-o în fața liftului. Fetița s-a speriat și a început să urce pe scări, moment în care agresorul a fugit din scara blocului.

Bărbatul a mai avut astfel de antecedente. În anul 2011 el a fost închis pentru viol, fiind condamnat la șapte ani de închisoare. Însă în octombrie 2017 el a fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu.

În acest moment, bărbatul este arestat pentru 30 de zile.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Incendiu puternic la un bloc din București. O persoană a fost găsită carbonizată într-un apartament

Burduja i-a oferit lui Nicușor Dan Planul său pentru București: „Să vadă cum putea fi un bun primar”

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Bărbat răpit în București, din fața unui complex rezidențial. Polițiștii l-au găsit la câțiva kilometri distanță

Partenerii noștri