Live

O mașină de poliție ce a intervenit la o tentativă de suicid, lovită de un șofer neatent

Data actualizării: Data publicării:

O autospecială din dotarea poliţiei Prahova a fost implicată într-un accident rutier produs marţi după amiază pe DN 1, în dreptul municipiului Câmpina. Poliţistul a oprit maşina sub o pasarelă care supratraversează drumul naţional, întrucât un bărbat ameninţă că se aruncă de pe pod, iar şoferul care a provocat accidentul nu a fost atent la drum şi a lovit maşina Poliţiei, informează News.ro.

Potrivit martorilor, un bărbat a urcat, marţi după amiază, pe pasarela de cale ferată care supratraversează drumul naţional 1 în dreptul oraşului Câmpina şi ameninţă că se aruncă, acuzând poliţia că nu-i arestează soţia, pe care el o acuză de furt.

Un echipaj de poliţie a intervenit la faţa locului, iar poliţistul a oprit autospeciala sub pasarelă, blocând astfel banda de mers pe care bărbatul ar putea să cadă. În timp ce agentul dirija circulaţia în zonă, un şofer care nu s-a uitat la drum a lovit din spate autospeciala de poliţie.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, autospeciala poliţiei avea semnalele luminoase în funcţiune în momentul accidentului.

Ea a precizat că bărbatul, care este din localitatea Poiana Câmpina, este nemulţumit că autorităţile nu îi arestează soţia, pe care el a reclamat-o pentru furt.

Sesizarea a fost depusă în luna martie a acestui an la sediul poliţiei din Poiana Câmpina, bărbatul acuzându-şi soţia că i-a sustras o sumă de bani.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi bărbați din Prahova, care aveau ordine de protecție unul împotriva celuilalt, au fost prinși la furat împreună

Șase copii din Prahova au furat o mașină și au condus-o pe rând, provocând un accident

DIICOT: Trei persoane care vindeau droguri în Bucureşti şi Prahova au fost arestate preventiv

Copii electrocutaţi după ce s-au jucat într-o gară din Prahova. Unul este în stare gravă, cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului

Partenerii noștri