Live

Trecerea de pietoni mortală din Arad. Două persoane și-au pierdut viața în accidente similare

Data publicării:

Accident mortal joi seară, în Arad. Un bărbat care traversa pe trecerea de pietoni a fost lovit violent de o maşină. În urmă cu trei luni, în acelaşi loc s-a produs un accident similar. Trecerea se află lângă unul dintre liceele din oraş iar poliţiştii spun că au cerut administratorului drumului să monteze limitatoare de viteză, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Accidentul a avut loc în dreptul Colegiului Naţional de Informatică, înainte de miezul nopţii. Victima traversa strada pe zebră în momentul în care a fost lovită în plin. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a fost aruncat câteva zeci de metri.

„Am văzut  că pe trecerea de pietoni era băiatul cu Audi, mai era un Logan lângă el, și l-am văzut când l-a lovit, momentul impactului”, afirmă un martor.

Victima a fost resuscitată de medici la locul accidentului şi apoi dusă la spital, în stare foarte gravă, dar nu a supravieţuit. În acelaşi loc, în urma cu 3 luni, un poliţist care s-a urcat băut la volan a lovit mortal un pieton care traversa regulamentar, pe lângă bicicletă.

„Sunt două accidente mortale în decurs de trei luni, este revoltător, avem copii, școala este la doi pași de trecerea de pietoni”, declară un localnic.

„S-au făcut sesizări la administratorul drumului, pentru a monta limitatoare de viteză, în vederea reducerii evenimentelor rutiere”, spune Flavius Merca, Politia Rutieră Arad.

Şoferul implicat în accidentul de joi seară este cercetat în stare de libertate, pentru ucidere din culpă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Două tramvaie şi o maşină, implicate într-un accident în București. Doi pasageri au fost răniți

Un copil de 3 ani a murit într-un accident rutier în Satu Mare

Ferrari făcut praf într-un accident, în județul Cluj. Două persoane au fost rănite

Un polițist de la trupele speciale a murit de Paște, un șofer a făcut o greșeală și i-a izbit motocicleta. Val de mesaje de la colegi

Partenerii noștri