Live

Un actor britanic a leşinat în aeroportul din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
foto: Facebook Mark Fleischmann

Un actor britanic, aflat în România pentru filmări, a leşinat, miercuri dimineaţă, în Aeroportul Oradea, relatează jurnaliştii de la Bihoreanul. Cunoscut pentru rolurile sale din serialele Being Human ori Wolfblood, Mark Fleischmann a fost preluat de un echipaj SMURD Bihor şi a primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Apelul de urgenţă a fost dat în jurul orei 9, iar când salvatorii au ajuns la aeroport, actorul se afla lângă avion. Mark Fleischmann era conştient şi a primit îngrijiri medicale în aerogară. A fost dus apoi la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Judeţean Oradea, unde a fost supus unor investigaţii medicale suplimentare.

În urma analizelor s-a stabilit că lui Fleischmann i s-a făcut rău pe fondul oboselii şi a unei reacţii alergice. Actorul a primit tratament intravenos, după care a plecat spre Bucureşti, mulţumind personalului medical de la UPU Bihor pentru modul în care a fost tratat.

“Iniţial a fost speriat, pentru că în Marea Britanie, în Unităţile de Primire a Urgenţelor, lucrează doar paramedici şi a crezut că şi aici e la fel. S-a liniştit când a aflat că a fost tratat de un medic”, a declarat pentru Bihoreanul doctorul Alexandru Mateoc, medic în cadrul SMURD-UPU Bihor.

În vârstă de 45 ani, Mark Fleischmann a jucat în pelicula Inception și în seriale precum Wolfblood Secrets, Doctors, Dark Matters: Twisted But True sau The Five.

Editor web: Adrian Laboş

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Când ar putea fi externat Florin Piersic. Precizările medicilor despre starea actorului

Florin Piersic, vizitat la spital de Ciolacu și Rafila. Medicii transmit că actorul se mobilizează și prezintă un tonus psihic bun

Florin Piersic transmite un mesaj din spital. El a fost adus la București cu un avion SMURD

A murit Bernard Hill, actorul cunoscut pentru rolurile din „Titanic” şi „Stăpânul Inelelor”

Partenerii noștri