Live

Un autocar cu 47 de copii a fost implicat într-un accident în Iași

Data actualizării: Data publicării:
Doi bărbaţi, de 53 şi 54 de ani, au murit, în timp ce lucrau la un stâlp de joasă tensiune în localitatea Voiteg din judeţul Timiş. Foto: IGSU

Un autocar cu 47 de copii şi patru adulţi şi un autoturism sunt implicate, joi, într-un accident rutier pe DN 28, în judeţul Iaşi, relatează News.ro.

ISU Iași a anunțat că a trimis la locul accidentului un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de intervenţie. Pentru scurt timp a fost activat și planul roșu de intervenție, dar accidentul nu s-a soldat cu răniți.

„La locul evenimentului rutier activitatea este coordonată de către inspectorul şef, colonel Grădinaru Ionuţ. Planul Roşu de Intervenţie este activat cu ora 13.13, iar cu ora 13.24 a fost dezactivat”, a precizat ISU Iași.

La locul intervenţiei se deplasează 2 microbuze pentru preluarea pasagerilor şi se lucrează pentru repunerea în trafic a autocarului.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un cunoscut oraș din Franța le interzice copiilor sub 13 ani să iasă singuri pe stradă noaptea. „La vârsta asta nu gândești prea mult”

Doi copii și doi adulți au ajuns la spital, după ce un șofer de camion le-a tăiat calea în trafic, în Satu Mare

Scandal după ce un restaurant le-a cerut părinților să nu-și lase copiii să alerge printre mese: „Mă mir că nu au pus lese la intrare”

Experți din Franța: Copiilor sub 11 ani ar trebui să le fie interzis să aibă un telefon mobil, cei sub 13 ani fără acces la internet

Partenerii noștri