Live

Un bărbat din Botoșani și-a tăiat venele cu flexul, după ce a ajuns la concluzia că este bolnav de cancer citind pe internet

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Shutterstock

Un bărbat din judeţul Botoşani şi-a tăiat cu flexul venele de la braţul stâng, cu intenția de a se sinucide după ce, consultând date de pe internet, a ajuns la concluzia că suferă de cancer. Soţia lui l-a găsit şi a chemat ajutoare, medicii de la Spitalul Judeţean „Mavromati” din Botoşani, reuşind să îl salveze. Oficialii spitalului spun că bărbatul nu se află în evidenţa unui medic oncolog.

Tentativa de suicid a avut loc sâmbătă, iar bărbatul şi-a tăiat venele cu un flex, după ce i-a lăsat soţiei sale un mesaj pe telefon, scriu jurnaliştii de la Monitorul de Botoşani citați de news.ro. Potrivit acestora, botoşăneanul s-a autodiagnosticat cu cancer la colon, după ce a citit pe internet despre simptome pe care le are.

El a plecat într-o anexă a casei, să pună lemne pe foc, lăsându-i soției un mesaj pe telefon, în care îi transmitea că este o soţie bună şi îi cerea să îl ierte. Soţia l-a găsit într-o baltă de sânge şi a chemat ajutor, bărbatul fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Ioan Asaftei a declarat marţi, pentru News.ro, că pacientul nu se află în evidenţele medicale la niciun medic oncolog. „S-a prezentat un pacient care nu este în evidenţă la cabinetul de oncologie. A fost mai mult pe un fond depresiv”, a declarat Ioan Asaftei. Potrivit acestuia, evoluţia pacientului este una favorabilă.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"Absolut ridicol". Scandal în Anglia, după decizia luată de Tottenham față de Drăgușin & Co: "Pură lăcomie!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Asma al-Assad, soția președintelui sirian Bashar al-Assad, suferă de leucemie. Acum 5 ani a învins cancerul

Ministerul Apărării anunţă după patru luni că a găsit o dronă prăbușită într-o localitate din Botoşani

Cum se tratează cancerul vezicii biliare

Un medic și-a administrat propriul tratament pentru cancer cerebral. La un an după, boala nu a recidivat

Partenerii noștri