Live

Un mal de pământ s-a surpat peste un muncitor la Ploiești. Bărbatul a fost îngropat cu totul și nu a mai putut fi salvat

Data actualizării: Data publicării:
Echipe de interventie, ambulante SMURD si de pompieri. FOTO: Captura Digi24

Un bărbat care lucra la reţeaua de canalizare a unui bloc din municipiul Ploieşti a fost prins, joi dimineaţă, sub un mal de pământ care s-a surpat peste el.

Potrivit ISU, tragedia s-a petrecut pe strada Intrarea Hortensiei, iar la faţa locului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare, unul de stingere şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

Malul de pământ s-a surpat în totalitate peste bărbatul care a fost prins complet, la doi metri adâncime.

Bărbatul de 43 de ani a fost prins până la gât de malul de pământ care s-a prăbușit peste el, cel mai probabil din cauza ploilor din ultimele zile.

La sosirea echipajelor de intervenție muncitorul nu prezenta semne vitale, a declarat la Digi24 reprezentantul ISU Prahova.

Echipele de intervenție au lucrat pentru stabilizarea malului și scoaterea bărbatului. După 10 minute de efort, el a fost scos, dar a fost declarat decedat.

 

 

Editor : Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Craterul din strada surpată de la Slănic „prezintă urme de stabilizare” după tasare, susține prefectul de Prahova

Muncitorii au aruncat pietriș în craterul de 18 metri din Slănic. Prefectul susține că nu trebuie extins perimetrul de siguranță

Un primar din Prahova, vizat de două dosare penale de fraudare a alegerilor, candidează din nou

BEJ Prahova i-a admis candidatura lui Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean

Partenerii noștri