Live

Un român dat în urmărire internațională a fost prins în Franța după 2 ani, din cauza unui bilet de autobuz

Data publicării:
Un român urmărit internațional a fost capturat în Franța, după ce polițiștii locali l-au prins în transportul în comun fără bilet. Foto: Profimedia

Un român urmărit internațional a fost capturat în Franța, după ce polițiștii locali l-au prins în transportul în comun fără bilet.

S-a întâmplat într-un orășel din zona centrală a țării, unde recent a fost înființată o brigadă specială de control, tocmai pentru că numărul celor care foloseau transportul în comun fără să achite taxa de călătorie explodase.

Agenții francezi l-au verificat pe românul prins fără bilet în baza de date europeană și așa au descoperit că era dat în urmărire de colegii lor români după ce, în urmă cu doi ani, a amenințat cu un cuțit un polițist chemat de vecinii alarmați de un scandal domestic.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sute de morți au fost descoperiți în gropi comune din jurul spitalelor din Gaza. ONU cere găsirea vinovaților

Rusia ameninţă că va ataca soldații francezi dacă vor intra în Ucraina. "Dacă apar în zona de conflict, vor deveni ţinte"

„La un pas de un incident diplomatic”. O prăjitură din meniul pentru Macron și Xi Jinping a fost înlocuită pentru că amintea de Rusia

Putin a depus oficial jurământul pentru noul mandat până în 2030. La inaugurare a vorbit despre război: „Împreună vom câștiga”

Partenerii noștri