Live

Un șofer de autobuz beat a accidentat grav o fetiță de 15 ani pe trecerea de pietoni, în Iași. Adolescenta, în stare critică la spital

Data actualizării: Data publicării:
Un șofer de autobuz beat a accidentat grav o fetiță de 15 ani pe trecerea de pietoni, în Iași.

Accident teribil în Iași. O adolescentă de 15 ani a ajuns în stare critică la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un autobuz al Transportului Public. Șoferul era beat. Polițiștii au constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,17 la mie în aerul expirat.

Primăria a făcut publică o captură de pe camerele de supraveghere din autobuz care arată că bărbatul și-a cumpărat o bere de la capăt de linie cu o oră și jumătate înainte de accident. Acesta le-a spus polițiștilor că mai multe mașini parcare obturau vizibilitatea spre trecerea de pietoni. A observat-o pe fată în ultimul moment, a frânat brusc, dar nu a reușit să o evite.

Adolescenta a suferit mai multe traumatisme și a fost transportată la Spitalul Sfânta Maria, intubată și ventilată mecanic. Starea ei este foarte gravă spun doctorii.

Polițiștii au deschis un dosar penal. De asemenea, la Compania de Transport se face o anchetă internă. Pe durata verificărilor șoferul nu va mai avea dreptul să transporte călători.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un băiat de 19 ani a murit într-un accident provocat de un şofer de aceeași vârstă, care era beat, în Argeș

Momentul în care o femeie scapă cu viață după ce trece în grabă prin fața unui TIR, în Iași

Apartamentele noi s-au scumpit cel mai mult în Bucureşti, dar prețurile din Capitală rămân sub cele din Cluj, Brașov sau Timișoara

Grindină în Sinaia și inundații în județul Iași. Pompierii au intervenit pentru a îndepărta apa de pe DN1

Partenerii noștri