Live

Un tânăr de 18 ani a murit în județul Cluj după ce a căzut cu parapanta peste firele unei linii electrice de înaltă tensiune

Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia

Un adolescent în vârstă de 18 ani a murit după ce a căzut cu parapanta peste firele unei linii electrice de înaltă tensiune, în localitatea Popeşti, din judeţul Cluj.

„Ieri, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Tranporturi Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre producerea unui accident cu parapanta, în localitatea Popeşti. La respectiva locaţie a fost identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Dej, care ar fi pierdut controlul parapantei, voalura acesteia rămânând agăţată în reţeaua de transport electricitate. În urma producerii evenimentului, un echipaj medical i-a acordat tânărului îngrijiri la faţa locului, însă acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite circumstanţele în care s-a produs accidentul”, se arată într-o informare trimisă, marţi, de IPJ Cluj.

Manevrele de resuscitare au durat 40 de minute, dar fără succes, potrivit Agerpres.

„Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, s-au aplicat manevre de resuscitare timp de peste 40 de minute, însă fără a putea readuce semnalele vitale”, au informat şi reprezentanţii ISU Cluj.

Editor : L.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Anamaria Prodan a spus de față cu Roland Gavril ce se va întâmpla dacă boxerul o va înșela! ”Toți sunt șmecheri”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Brașov a fost reținut, după ce a provocat un accident rutier. Victima din cealaltă mașină era chiar fiul său

16 morți după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie adâncă de o sută de metri, în Peru

Doi adulţi şi doi copii, răniţi într-un accident rutier în Teleorman

VIDEO. O mașină în care se aflau 7 femei s-a răsturnat pe Podul Basarab din București

Partenerii noștri