Live

VIDEO. Focuri de armă pentru prinderea unui fugar, în Satu Mare. Șoferul a izbit și o mașină de Poliție

Data actualizării: Data publicării:
sursă: presasm.ro

Polițiștii din municipiul Satu Mare au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a opri un șofer. Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj și a fugit de oamenii legii, relatează presasm.ro. La un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a izbit o mașină de Poliție care a încercat să-l blocheze.

Sofer oprit cu focuri de arma in municipiul Satu Mare

VIDEO. Un șofer beat nu a oprit la semnalele polițiștilor în municipiul Satu Mare. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă. DETALII pe PresaSM ------> https://goo.gl/hocgiJ

Publicată de Presa Satu Mare pe Duminică, 13 ianuarie 2019

Potrivit jurnaliștilor sătmăreni, incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 18, pe drumul Odoreului. Un șofer a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de la Poliția Rutieră.

Oamenii legii au pornit în urmărirea fugarului și, în momentul în care l-au ajuns, i-au cerut să oprească. Bărbatul a refuzat, astfel că polițiștii au fost nevoiți să scoată armele și să tragă mai multe focuri de avertisment în aer.

Într-o intersecție, șoferul a pierdut controlul mașinii și a izbit o autospecială a Poliției care a încercat să-l blocheze. Imediat, fugarul a fost încătușat.

Potrivit surselor citate de presasm.ro, testarea cu aparatul alcooltest a indicat faptul că șoferul avea 0,68 mg/l în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. El s-ar fi aflat la volanul unei mașini care nu era a lui.

Editor web: Adrian Laboș

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

La un pas de tragedie: O mașină a fost filmată pe contrasens pe A1. Un șofer a evitat impactul la limită

Impact violent pe o șosea din Mureș. Sunt trei victime, una în stare foarte gravă. A intervenit elicopterul SMURD

„Nu pot să respir”. Un afroamerican a murit după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști. Momentul a fost filmat

Partenerii noștri