Live

Femeie din Oradea dispărută în urmă cu 8 ani, în Italia. Familia a anunțat Poliția abia acum

Data publicării:

Cazul cutremurător înregistrat la Caracal i-a făcut și pe alți români să-și „amintească” de persoane dragi de la care nu au mai primit nicun semn de ani de zile și să acționeze.

Astfel, săptămâna aceasta, o familie din Oradea s-a dus la Poliţie și a anunțat dispariția unei rude, în urmă cu 8 ani, relatează ebihoreanul.ro.

Estera Mihele, de 44 ani, a plecat la muncă în Italia în 2011, dar la câteva zile după ce a ajuns în peninsulă a întrerupt orice legătură cu familia și nu a mai putut fi contactată.

Estera Mihele are o înălţime de 1,70 metri, 58 de kilograme, constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui și păr lung, castaniu, potrivit informațiilor furnizate de IPJ Bihor.

Familia nu a putut furniza date cu privire la îmbrăcămintea pe care aceasta o purta la data plecării de la domiciliu", se precizează într-un comunicat al poliției.

Anchetatorii cer ajutorul cetăţenilor care pot furniza informaţii legate de această persoană.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Dispariția alarmantă a fiicei de 16 ani a unui miliardar american. Ce se știe despre Mint și de ce este îngrijorată familia ei

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. "E o porcărie, totul a fost consimțit"

Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Sorin Grindeanu: Joia viitoare dăm drumul circulaţiei pe drumul de legătură Oradea - Autostrada Transilvania

Partenerii noștri