Live

FOTO. Un șarpe de peste un metru a fost descoperit într-un apartament din Constanța

Data actualizării: Data publicării:
Şarpele a fost eliberat în mediul său natural. FOTO: Facebook/ Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Jandarmii au capturat, luni, un şarpe lung de peste un metru care pătrunsese într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Constanţa, transmite Agerpres.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) a informat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 13.30, jandarmilor le-a fost cerut ajutorul printr-un apel la numărul de urgenţe 112, deoarece într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Suceava din municipiul Constanţa a fost observat un şarpe de peste un metru lungime.

„Echipajul de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-a deplasat la locaţia respectivă şi jandarmii au reuşit să descopere şi să captureze şarpele”, se arată în comunicat.

Şarpele a fost apoi eliberat în mediul său natural.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Marcel Ciolacu, după ce şi-a început discursul la Constanţa cu "onorată instanţă": "E din ciclul gafelor care se mai fac"

Un fost șef de poliție a fost prins în timp ce conducea haotic în Constanța. S-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să fie testat

Fabrică de ulei amendată de Garda de Mediu pentru poluarea reţelei de canalizare cu grăsimi vegetale

Patronii stației GPL din Crevedia au depus plângere penală împotriva pompierilor care au coordonat intervenția. Ce acuzații le aduc

Partenerii noștri