Live

Hoț de mașini oprit cu focuri de armă în București

Data publicării:
Foto: Facebook/PolițiaRomână

Poliţiştii Capitalei au recurs la armamentul din dotare pentru a prinde, vineri dimineaţa, un bărbat care furase un autoturism.

"În jurul orei 08,00, autoturismul a fost observat în zona Şoselei Alexandriei, iar la vederea echipajelor de poliţie ale Secţiei 19, bărbatul care se afla la volanul autoturismului, reclamat ca sustras, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care a încercat să fugă. Unul dintre poliţişti a plecat în urmărirea lui şi, după somaţia legală, a executat două focuri în plan vertical, reuşind prinderea şi imobilizarea bărbatului", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis vineri AGERPRES.

Acesta a fost condus la Secţia 19 Poliţie pentru audieri, iar din primele cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că acesta ar fi sustras, dintr-un alt autoturism, o unealtă electrică.

Cercetările vor fi continuate de Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Val de fraude pe internet. Avertismentul Poliției Române: Au apărut „pachete infracţionale” online. Datele noastre sunt marfă pe net

Patru infractori urmăriți la nivel internațional au fost aduși înapoi în România, după ce aceștia au fugit în alte țări europene

Poliția Română avertizează asupra escrocheriilor online: „Țeapă! Fii deștept!”

Un șofer de TIR a fost oprit de poliție în timp ce mergea pe autostrada A1 cu piciorul pe geam

Partenerii noștri