Live

În răpirea fetei de 14 ani din Sibiu a fost implicată și o femeie. Polițiștii au anunțat care sunt acuzațiile

Data actualizării: Data publicării:
Fata de 14 ani din județul Sibiu care a fost răpită în timpul nopții de patru bărbați mascați. FOTO: Poliția Română

Patru bărbați și o femeie au fost reținuți în legătură cu răpirea unei fete de 14 ani din Sibiu.

Este vorba despre patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani din localitatea Mârşa şi o femeie în vârstă de 46 de ani.

Cei cinci au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet competente în urma continuării cercetărilor cu privire la dispariţia minorei, în vârstă de 14 ani, din oraşul Tălmaciu.

Fata ar fi fost luată cu forţa de la domiciliu de patru persoane mascate, obligată să urce într-un autoturism şi transportată într-un imobil din judeţul Braşov.

"În continuarea cercetărilor efectuate cu privire la circumstanţele dispariţiei minorei, la data de 9 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani domiciliaţi în oraşul Avrig, respectiv localitatea Mârşa, precum şi a unei femei în vârstă de 46 de ani, cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv violare de domiciliu.

Cele cinci persoane vor fi prezentate unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive', se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de IPJ Sibiu, scrie Agerpres.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Fata de 14 ani din Sibiu a fost răpită în timpul nopții din propria casă de patru bărbați mascați. Alerta la 112 a fost dată de părinții fetei. Ei au susținut că fata a fost răpită din casă la 3.30 dimineața de patru bărbați mascați, care au luat cu forța și au urcat-o într-o mașină. Cei patru bărbați suspectați că au răpit-o au fost prinși în cursul amiezii, după ce agenții de poliție rutieră au localizat mașina dată în urmărire. Fata a fost găsită în Brașov, luni după-amiază.
  

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Herbert Kickl, liderul extremei drepte din Austria, este anchetat pentru corupţie

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

„Nu pot să respir”. Un afroamerican a murit după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști. Momentul a fost filmat

Șofer filmat în timp ce doboară cu camionul o poartă de gabarit din Prahova. Polițiștii au deschis o anchetă

Partenerii noștri