Live

Încă unul din marii răniți în explozia de la Crevedia a murit luni dimineață

Data actualizării: Data publicării:
Unul dintre răniții în exploziile de la Crevedia a murit. FOTO: Inquam Photos / Mircea Manole

Unul dintre pacienții care a suferit arsuri pe 95% din suprafața corpului în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia a încetat din viață luni dimineață, la Spitalul Floreasca, au anunțat reprezentanții spitalului. Este a patra victimă a tragediei care a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână.

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală”, a anunțat luni dimineață Spitalul Floreasca, transmițând condoleanțe familiei.

Pacientul care murit luni dimineață este a patra victimă a exploziei stației GPL: două persoane, soți și soție, au murit la locul incidentului, iar o a treia tot la Spitalul Floreasca, din cauza arsurilor pe 99% din corp.

Pacienții care au suferit arsuri atât de grave nu au putut fi duși la spitale din străinătate, starea lor nepermițându-le să fie transportați.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Patronii stației GPL din Crevedia au depus plângere penală împotriva pompierilor care au coordonat intervenția. Ce acuzații le aduc

Ion Doldurea, al cărui fiu deține stația GPL ilegală din Crevedia, va candida din partea PSD pentru un nou mandat de primar la Caracal

Noi detalii în cazul tragediei de la Crevedia. Experții au dezvăluit cauza exploziei: Un nor de gaze se formase deasupra stației GPL

Cristian, copilul din Crevedia al cărui pian a ars, odată cu casa, a primit unul nou: „Instrumentul ăsta mă ajută în viață”

Partenerii noștri