Live

Cătălin Tolontan, după condamnarea definitivă a Elenei Udrea în Gala Bute: Justiția a fost servită!

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Elena Udrea / Facebook

Jurnalistul Cătălin Tolontan spune că justiția a fost servită în Gala Bute și că s-a făcut dreptate în dosarul în care Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și abuz în serviciu. 

„S-a făcut lumină. Justiția a vorbit și e servită în acest moment. Toți suntem egali în fața legii și cine comite infracțiuni trebuie să plătească. Au fost 7 ani foarte grei, când publicul a participat chiar și când nu avea încredere în ce scriam, chiar când nu va avea încredere că DNA anchetează cazul. DNA foarte multă vreme l-a anchetat exclusiv pe Obreja. Abia în decembrie 2013, Kovesi și Maria Alexandru au decis să extindă cercetarea. Nu e foarte mult de spus. A vorbit justiția. Două instanțe au dat aceeași sentință. Udrea a fost condamnată pentru 3 cazuri de luare de mită și pentru abuz în serviciu. Să așteptăm motivarea”, a declarat Cătălin Tolontan, în direct la Digi24.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare de judecătorii de la Curtea Supremă. În acelaşi dosar, fostul preşedinte al Federaţiei de Box, Rudel Obreja, a primit cinci ani de închisoaret. Decizia este definitivă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Papa Francisc a vizitat Veneția, fiind prima sa călătorie de la începutul anului din cauza problemelor de sănătate

Un bărbat a fost condamnat la 1 an şi 9 luni de închisoare cu executare pentru uciderea unui câine

„Timid și fără chef de dans”. Cum încearcă Ionel Arsene să scape de extrădare: Gândul de a mă întoarce la România mă blochează mental

Un tânăr din Siberia a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru că a vrut să intre în armata ucraineană

Partenerii noștri