Live

CSM acceptă suplimentarea numărului de posturi în cadrul DIICOT. Câte dintre acestea vor fi ocupate de procurori

Data actualizării: Data publicării:
Ședință CSM, 2020. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat înființarea a 51 de noi posturi în cadrul DIICOT. Dintre acestea, 11 posturi sunt de procurori.

Secţia pentru procurori a CSM a avut pe ordinea de zi o solicitare venită din partea ministrului Justiţiei, Stelian Ion, de acordare a avizului conform pentru majorarea statului de funcţii al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), informează Agerpres.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât acordarea avizului conform pentru majorarea statului de funcţii al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism cu un număr de 51 de posturi, respectiv 11 posturi de procuror şi cu 40 posturi de personal auxiliar de specialitate, economic şi administrativ (35 de posturi de grefier, 4 posturi de funcţionar public - consilier grad profesional superior şi 1 post de personal contractual de expert- psiholog)", se arată în decizie decizie.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alina Gorghiu: Cel mai tânăr consumator român de droguri este un copil de 8 ani

29.000 de colete cu droguri trimise în țară de o grupare care aducea materia primă din Asia și o prelucra într-o fabrică din Argeș

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Statul vinde maşini de lux în valoare totală de peste 800.000 de euro, confiscate de la o grupare infracțională

Partenerii noștri