Live

Florin Iordache: Dacă a fost eroare, Toader să şi-o asume. Dacă are un document, să îl prezinte

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei, a declarat la Imparţial că Tudorel Toader are responsabilitatea de a clarifica povestea legată de Augustin Lazăr şi, dacă este vorba de o eroare, ar trebui să şi-o asume.

„Urmărim un serial pe FB mai mult, ministrul Justiţiei are responsabilitea de a clarifica, dacă a fost eroare, să şi-o asume, dacă nu e eroare şi are un document, să îl prezinte”, a spus Iordache.

El a adăugat că Tudorel Toader trebuie să îşi asume „mai multe lucruri, pentru întreaga activitate” şi că o evaluare va trebui făcută în partid.

„Atunci când o să facem evaluarea o să am şi eu câteva lucruri de spus colegilor mei. Aştept evaluarea premierului şi la PSD voi avea şi eu câteva lucruri de spus”, a afirmat Iordache.

Întrebat dacă a votat împotriva ministrului, la moţiune, Iordache a negat: „Nu am votat pentru că au fost nişte lucruri care cred că nu trebuie trecute în moţiune, cred că avem responsabilittae ca partid atunci când susţinem un guvern să-l susţinem până la capăt. Nemulţumirile le tranşăm în partid”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Augustin Lazăr, despre brățările dacice: „Comunitatea ştiinţifică serioasă nu are niciun fel de dubii cu privire la autenticitatea lor”

Tudorel Toader acuză o „monstruoasă coaliție” după pierderea funcţiei de rector al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi

Orban: Scrisoarea Comisiei de la Veneția a fost trimisă în presă pe filiera Tudorel Toader. Avem zeci de argumente la solicitare

Codrin Ștefănescu, supărat pe Florin Iordache după ce a avizat desființarea SIIJ: „E unul dintre creatorii Secției. Ce ușor trădează”

Partenerii noștri