Live

Sebastian Ghiţă: Kovesi este fotografiată în crama locuinţei mele din Ploieşti, alături de membri ai familiei mele

Data publicării:
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Sebastian Ghiţă a reluat joi seară relatările cu privire la procurorul - şef al DNA Laura Codruţa Kovesi şi la petrecerile la care el susţine că participau, el susţinând că a cunoscut-o fie la 1 decembrie, fie la ziua SRI şi că aceasta venea foarte greu la întâlniri fără fostul adjunct al SRI Florian Coldea. Jurnalistul Ion Cristoiu, cel care i-a luat interviul lui Ghiţă şi căruia acesta i-a arătat fotografia în care susţine că ar apărea Kovesi la el acasă, a relatat că în imagine apare actuala şefă a DNA, alături de ea aflându-se membri ai familiei fostului deputat PSD.

Referitor la fotografie, Sebastian Ghiţă a spus că este făcută în crama locuinţei lui din Ploieşti

"Este alături de o doamnă frumoasă şi un domn mai cărunt", a comentat Cristoiu, Ghiţă subliniind că aceştia sunt membri ai familiei sale.

Întrebat dacă Laura Codruţa Kovesi a vrut să facă poze, Sebastian Ghiţă a explicat: "Eram mai relaxaţi, mai deschişi. Sunt poze, filme. Aici, la acest evenument mai erau nişte persoane. Nu cred că demiterea unui demnitar, mai ales a zeiţei anticorupţie, poate fi făcută scurgând poze. Această poză este de la mine de acasă, din Ploieşti".

În opinia lui Ghiţă, Kovesi şi-a făcut o problemă minţind şi negând participarea la astfel de evnimente şi relaţia de prietenie cu el.

"Recunoaşte sau nu, în acel moment, în acel cerc de oameni, ne consideram prieteni", a declarat Sebastian Ghiţă.

"Foarte greu venea la aceste întâlniri Codruţa fără Florin. Rar o vedeai pe Codruţa fără Coldea", a menţionat el, precizând că între cei doi era o relaţie strict profesională.

În ceea ce priveşte momentul în care a cunoscut-o pe Koves, el a afirmat: "Ea era procuror general şi cred că am cunoscut-o la una dintre zilele acestea, fie 1 decembrie, fie ziua SRI-ului. La un astfel de eveniment erau foarte mulţi oameni. Era coadă să îi strângă lumea mâna, să o bage în seamă. Era coadă şi când era procuror general, şi când a devenit şefă DNA. Şi m-am aşezat şi eu la coadă".

Sursa: news.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Anamaria Prodan a spus de față cu Roland Gavril ce se va întâmpla dacă boxerul o va înșela! ”Toți sunt șmecheri”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sebastian Ghiță a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență în cazul implementării sistemelor IT din sănătate

Fostul procuror Mircea Negulescu, arestat pentru 30 de zile. Decizia este definitivă

Mircea Negulescu scapă de arest, dar sub control judiciar. Fostul procuror nu are voie să ia legătura cu Ponta și Ghiță

De ce a fost reținut fostul procuror Mircea Negulescu. Anunțul Parchetului General

Partenerii noștri