Live

Surse: În plicurile găsite la femeia jandarm oprită în trafic era cocaină. Colegii suspectau că ea consuma droguri

Data actualizării: Data publicării:
Jandarmerița „beneficiează de consiliere psihologică din partea specialiştilor din cadrul unităţii”. Foto: Facebook

În plicurile găsite în poșeta tinerei din jandarmerie, oprită în trafic la un control de rutină, era cocaină, potrivit unor surse din anchetă.

Femeia jandarm a fost prinsă cu droguri în poșetă, după ce polițiștii au oprit taxiul în care se afla pentru un control de rutină. Ea plecase de la o petrecere cu iubitul ei.

Concret, ea avea în poșetă cinci plicuri cu un praf alb și o hârtie făcută sul despre care se presupunea că era folosită pentru prizarea substanțelor. Analizele de laborator au stabilit că era vorba de cocaină, potrivit unor surse din anchetă.

Ea le-a spus polițiștilor că a primit pliculețele cu praf alb de la o prietenă și nu știa ce se află în ele.

După ce cazul a ajuns în presă, femeia a cerut concediu de odihnă și a dispărut de pe rețelele de socializare. Între timp, șefii au anunțat anchetă internă, iar femeia-jandarm va fi cercetată disciplinar.

Potrivit surselor citate, ea era în atenția colegilor, care o suspectau că ar fi consumat substanțe interzise.

Tânăra este absolventă a Academiei de Poliție din 2022. La scurt timp după ce a intrat în Jandarmerie, a fost desemnată purtător de cuvânt a unității de elită - Brigada Specială, mascații care merg la descinderi și la acțiuni speciale.   

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un șofer a băut și a consumat patru droguri diferite, apoi a plecat de la mare spre casă. A fost oprit de polițiști la Fetești

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Ca să combată traficul de droguri, primarul din Amsterdam vrea să poată fi cumpărată cocaină din farmacii: „Infractorii fac miliarde”

Tatăl lui Vlad Pascu, despre tinerii uciși de fiul lui în 2 Mai: "Un subiect tabu. Niște copii morți în nişte condiţii anume"

Partenerii noștri