Live

Un bărbat din Constanța a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru că a furat 1 leu

Data publicării:
Un băiat arestat la domiciliu pentru tâlhărie a cerut instanței să se poată muta în altă parte pentru că acasă se plictisește. Instanța i-a respins cererea. FOTO: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Constanța a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru că a furat 1 leu. Victima lui - un copil de 11 ani, pe care individul l-ar fi bruscat, spun magistrații. Tâlhăria a avut loc în fața unui magazin din comuna Mihail Kogălniceanu și a fost surprins de camerele de supraveghere, imaginile devenind probă la dosar, scrie Replica Online.

Copilul de 11 ani era cu mai mulți prieteni și voia să intre într-un magazin alimentar. Un individ s-a apropiat de el, l-a apucat strâns de mână și i-a cerut, pe un ton ridicat, 2 lei. Băiatul s-a speriat și, de frică, i-a întins 1 leu.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale magazinului, iar la scurt timp individul a fost prins. În procesul care a urmat, au fost audiați ca martori și doi dintre amicii copilului. În fața anchetatorilor, aceștia au declarat că s-au speriat de bărbatul care le-a tâlhărit prietenul.

Din imaginile surprinse de camerele video, devenite probă la dosar, a reieșit că, în seara respectivă, individul agresase fizic și verbal mai multe persoane care au trecut prin zonă.

În fața instanței, agresorul a negat toate acuzațiile. Bărbatul se afla în stare de recidivă postexecutorie a infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind eliberat din închisoare în 2020, scrie sursa citată.

Zilele trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui la 5 ani de închisoare, tot pentru tâlhărie calificată. Legea nu ține cont de valoarea prejudiciului în astfel de situații. Sentința nu este, însă, definitivă, mai scrie sursa citată.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Decizia luată de Anamaria Prodan, după ce a fost sunată de Reghe în ziua în care și-a pus la punct detaliile pentru nuntă

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fabrică de ulei amendată de Garda de Mediu pentru poluarea reţelei de canalizare cu grăsimi vegetale

VIDEO Doi polițiști încearcă să-și scoată mașina împotmolită pe plajă. Ce metode au folosit ca să nu-și ude pantofii

Un adolescent din Constanța a fost arestat preventiv, după ce a lovit cu pumnul în față un jandarm

O plajă din Constanța s-a transformat într-o baltă uriașă după ploile din oraș. Imagini de pe litoral cu o zi înainte de minivacanță

Partenerii noștri