Live

La 17 ani, a condus beat o mașină și a făcut accident soldat cu trei răniți

Data publicării:
Foto: Poliția Română

Un minor în vârstă de 17 ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat luni un accident rutier în localitatea Trifeşti, jud. Neamț, soldat cu trei persoane rănite.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un minor, de 17 ani, din Trifeşti, conducea un autoturism pe drumul judeţean 157, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de podeţ. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea minorului şi a altor două persoane cu vârste de 28 şi 38 ani, din Trifeşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Decizia luată de Anamaria Prodan, după ce a fost sunată de Reghe în ziua în care și-a pus la punct detaliile pentru nuntă

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Lege adoptată: Șoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis

Ferrari făcut praf într-un accident, în județul Cluj. Două persoane au fost rănite

Un polițist de la trupele speciale a murit de Paște, un șofer a făcut o greșeală și i-a izbit motocicleta. Val de mesaje de la colegi

Doi copii și doi adulți au ajuns la spital, după ce un șofer de camion le-a tăiat calea în trafic, în Satu Mare

Partenerii noștri