Live

Liftul Spitalului Județean din Brăila s-a prăbușit cu 4 oameni în el, iar doi dintre ei au fost răniți. Poliția a deschis o anchetă

Data actualizării: Data publicării:
Un lift s-a prăbușit cu patru persoane în el la cel mai mare spital din Brăila. Foto: Profimedia Images

Incidentul a avut loc joi după amiaza la cea mai mare unitate medicală din Brăila. Liftul în care se aflau patru oameni s-a blocat, apoi s-a prăbușit de la etajul 3, la subsol. Doi dintre cei care se aflau în ascensor au fost răniți și au avut nevoie de îngrijri medicale, anunță IPJ Brăila. Și polițiștii și conducerea spitalului au deschis anchete pentru cercetarea incidentului.


Poliția Municipiului Brăila s-a sesizat din oficiu cu privire la cele întâmplate.

„Astăzi, 30 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 29.12.2022, în incinta unui spital de pe raza municipiului Brăila ar fi avut loc un accident de lift. Din primele cercetări, se pare că la data de 29 decembrie, în jurul orei 14:30, cu ocazia folosirii unui lift, patru persoane ce se aflau în interior ar fi căzut cu acesta în gol de la etajul 3 la subsol.În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două dintre persoanele aflate în lift, respectiv a două femei în vârstă de 46 și 49 de ani, ce au necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea masurilor legale de securitate și sănătate”.

Editor : D.D.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Novak Djokovic a fost lovit în cap cu o sticlă în timp ce dădea autografe. Sportivul s-a prăbușit la pământ

Marcel Ciolacu a vizitat şantierul naval din Brăila: „România produce! Din ce în ce mai mult şi mai bine”

Accident grav în Brăila: Doi oameni au rămas încarcerați. Traficul este complet blocat

Cutremur în România, duminică după-amiază. Este al doilea în două zile, în aceeași zonă

Partenerii noștri