Live

Mai multe persoane au încercat să dea foc unui adolescent din Bucureşti

Data publicării:

Un adolescent din Bucureşti a fost stropit cu substanță adezivă de mai multe persoane care apoi au încercat să-l incendieze. Băiatul a fost dus la spital pentru îngrijiri, iar anchetatorii încearcă să identifice agresorii.

„În această dimineață, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată că un tânăr de 17 ani a fost victima unei agresiuni, persoane necunoscute stropindu-l cu o substanță adezivă, după care au încercat să-l incendieze. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, fiind efectuate cercetări pentru tentativă de omor, pentru a fi stabilit ce s-a întâmplat cu exactitate, dar și pentru a identifica agresorii.

În prezent, mai multe persoane sunt audiate, arată sursa citată.

Sursa: mediafax

Editare Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Deputatul Focșa susține că nu și-a bătut soția și că totul a fost o controversă legată de fiul lor. „Sunt convins că o să îi pară rău”

Violențe în campusuri din SUA. Studenții pro-palestinieni au ridicat baricade, poliția a intervenit în forță. 1.600 de tineri arestați

Deputatul ex-AUR Dumitru Focșa are ordin de restricție pentru că și-a bătut din nou soția

Un bărbat s-a certat cu iubita, a dat-o afară și i-a sechestrat pe cei doi copii de doar 4 luni. Intervenție dramatică a mascaților

Partenerii noștri