Live

Marcel Ciolacu s-a vaccinat: "M-am imunizat, dar după mama mea. Nu aș fi putut înaintea ei"

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu și mama sa, în timpul vaccinării anti-Covid. Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a anunțat prin intermediul paginii sale de Facebook că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Liderul PSD a ținut să precizeze că a făcut-o abia după ce s-a asigurat că mama, bolnavă cronic, să a fost imunizată. 

Ciolacu a postat pe rețeaua socială și un colaj de imagini cu el și cu mama sa, de la centrul unde au primit prima doză de vaccin anti-Covid-19. 

"Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România", a scris liderul Partidului Social Democrat.

Acesta a transmis și că Executivul ar trebui ia măsuri pentru ca toți cei vulnerabili în fața virusului să poată fi imunizați. 

"Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populație, tot #testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei", a conchis Marcel Ciolacu în postarea sa. 

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu şi Firea au mers de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală și le-au vorbit angajaților STB despre creșterea salariilor

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Guvernul anunță construirea a două noi stadioane: „Nicolae Dobrin” la Piteşti și „Gheorghe Hagi” la Constanţa

Ciolacu dă asigurări că toate pensiile vor fi primite înainte de Paște și că în buget sunt prinși și banii pentru pensiile recalculate

Partenerii noștri