Live

Milionarul Marius Ivan a murit după ce a căzut într-o râpă în apropierea Cotei 1400 din Sinaia

Data publicării:
Sursa foto: Salvamont Prahova / Facebook

În data de 26 iunie, Salvamont Sinaia și Salvamont Prahova au intervenit pentru recuperarea trupului unei persoane căzute dintr-un punct de belvedere, situat în apropierea Cotei 1400.

Poliția a anunțat atunci că desfășoară cercetări la fața locului, în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs tragicul accident.

Potrivit Profit.ro, victima este Marius Ivan, un milionar român în vârstă de 64 de ani. Acesta ar fi căzut într-o rână pe 50 de metri adâncime după ce s-a dezechilibrat în timp ce încerca să facă o fotografie.

Marius Ivan a fost unul dintre fondatorii producătorului de lacuri și vopseluri Dufa România și fost director al Henkel Bautechnik România. Potrivit Zf.ro, Ivan ar fi încasat peste 7 milioane de euro din vânzarea unui pachet de acțiuni Dufa, iar doi ani mai târziu a încasat 16 milioane de euro după ce și-a vândut participația deținută la Henkel Bautechnik România.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Patru morminte din Epoca Bronzului, descoperite pe un câmp din Prahova. Zona era recunoscută drept un adevărat "câmp al morților"

Ciolacu, despre petrecerea primarului din Sinaia într-o clădire RA-APPS: „O să mă informez”

Incendiu puternic la o hală din Prahova. Au fost emise mesaje RO-ALERT

Grindină în Sinaia și inundații în județul Iași. Pompierii au intervenit pentru a îndepărta apa de pe DN1

Partenerii noștri