Live

Foto O furtună puternică a doborât mai mulți stâlpi și copaci la Constanța. Patru mașini avariate

Data publicării:
O mașină a fost puternic avariată de furtunăla Constanța. Foto: Facebook / Meteoplus

O furtună puternică s-a abătut sâmbătă asupra județului Constanţa, aflat sub cod galben de vreme rea. Vântul a doborât copaci și stâlpi de electricitate, care au avariat mai multe mașini. Autoritățile au primit peste 35 de apeluri la 112 pentru a trimite echipe de intervenție.

Patru mașini au fost avariate de copacii și stâlpii câzuți pe carosabil, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Ana Maria Stoica.

„Până la această oră am avut peste 35 de apeluri prin 112, din care 30 de apeluri pentru copaci căzuţi pe carosabil, trei stâlpi de electricitate afectaţi, un acoperiş al unei case şi un horn. Din centralizarea până la această oră, au fost avariate patru autoturisme. Misiunea este în dinamică, colegii sunt pe teren şi lucrează pentru înlăturarea efectelor negative”, a afirmat Ana Maria Stoica, potrivit News.ro.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv după un șir lung de infracțiuni, comise în nici două ore

Mai mulți români s-au trezit cu credite de mii de lei pe numele lor, după ce doi escroci le-au falsificat cărțile de identitate

Incendiu la un bloc din Constanța. Nouă oameni au fost evacuați, o femeie s-a intoxicat cu fum

Marcel Ciolacu, după ce şi-a început discursul la Constanţa cu "onorată instanţă": "E din ciclul gafelor care se mai fac"

Partenerii noștri